Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@23:59:47 GMT

چکونه ربوتیا در خانه پرورش دهیم

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۸۱۹۸۵

چکونه ربوتیا در خانه پرورش دهیم

  ربوتیا در واقع یک جنس از کاکتوس‌ها است که شامل محبوب‌ترین و آسان‌ترین کاکتوس‌هایی است که تا به حال دیده‌اید. به نقل از فوت و فن اگر تازه شروع به پرورش کاکتوس‌ها کرده‌اید، ربوتیا انتخابی عالی برای شروع است.



تنها به ترکیب گل‌های نارنجی گیاه با تیغ‌های سفید بدنه نگاه کنید تا عاشق ربوتیا شوید!

این کاکتوس‌ها بومی مناطق جنوبی آمریکا هستند، جایی که آنها به صورت دسته‌ای بر بالای کوه‌ها می‌رویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ربوتیا هر از گاهی گل می‌دهد و به آسانی گیاهچه تولید می‌کند. حتی گیاهانی که بیشتر از ۲ تا ۳ سال ندارند هم شروع به تولید گیاهچه‌هایی زیبا، در اطراف گیاه مادر می‌کنند.

گل‌ها معمولا از پایه گیاه و یا در بین دو گیاه رشد می‌کنند. پرورش این گونه‌های ربوتیا خیلی سخت نیست، تنها باید بدانید که مکان‌های روشن را دوست دارند و از اندکی رطوبت بدشان نمی‌آید.

شرایط رشد


– نور

ربوتیا در مکانی روشن رشد می‌کند و می‌تواند شرایط مختلفی را هم تحمل کند. خیلی از گونه‌های این کاکتوس می‌توانند شرایط آفتاب کامل تا اندکی سایه را دوام بیاورند.

– آبیاری

در طول فصل رشد ربوتیا، بهار و تابستان، اجازه دهید خاک گیاه در بین دو آبیاری تقریبا خشک شود و سپس گیاه را به خوبی آبیاری کنید. آبیاری را در فصل زمستان کاهش دهید.

– دما

همانطور که گفتیم ربوتیا در مناطق کوهستانی می‌روید و دمای بالا را دوست ندارد. پس گیاه را در معرض گرمای بیش از حد قرار ندهید.

– خاک

خاکی غنی، با زهکشی خوب، خاک مناسب برای کاشت ربوتیا است.

– کود دهی

در طول فصل رشد گیاه را با کودهای مخصوص کاکتوسی که در بازار موجود است تغذیه کنید. کود دهی را بر طبق دستور روی بسته کود انجام دهید. در فصل زمستان گیاه را کود دهی نکنید.

تکثیر


کاشت گیاهچه‌هایی که گیاه تولید می‌کند، یکی از آسان ترین و بهترین روش‌های تکثیر ربوتیا است. این گیاهچه‌ها بعد از مدتی به صورت دسته‌ای دور گیاه مادر را می‌گیرند.

برای تکثیر گیاه به این روش، ابتدا اجازه دهید گیاهچه‌ها تا اندازه‌ای رشد کنند. سپس آنها را به کمک یک تیغ یا چاقوی تیز و استریل با احتیاط از گیاه مادر جدا کنید. گیاهچه‌های جدا شده را برای چند روز بر روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا محل زخم‌شان خشک شود. بسته به وسعت محل زخم، زمان خشک شدن آن متفاوت خواهد بود. زمانی که زخم بست، تعدادی گلدان کوچک را با خاک تازه مخصوص کاکتوس پر کنید و گیاهچه‌ها را در آن بکارید. گلدان‌ها را در مکانی گرم و مرطوب قرار دهید و تا زمانی که رشد جدید را در آنها ببینید، در این مکان نگهداری‌شان کنید. زمانی که گیاهان جدید مستقر شدند و جان گرفتند، آنها را به گلدان کاکتوسی با سایز استاندارد منتقل کنید.

تعویض گلدان


هر زمان که احساس کردید گلدان گیاه برای رشد بیشتر آن فضای خالی ندارد، تعویض گلدان را انجام دهید. بهتر است تعویض گلدان گیاه را برای فصل‌های گرم سال بگذارید.

برای تعویض گلدان گیاه ابتدا اجازه دهید خاک گلدان کاکتوس‌تان خشک شود. سپس به کف و دیواره‌های گلدان چند ضربه آهسته وارد کنید، خواهید دید که گیاه به راحتی از داخل گلدان خارج می‌شود. خاک قدیمی اطراف ریشه گیاه را به آرامی با دست جدا کنید و در این هنگام هر گونه ریشه مرده، خشک شده و گندیده را هم از گیاه جدا کنید. به ساکولنت‌تان قارچ کش بزنید. گلدانی تنها یک سایز بزرگ تر از گلدان قبلی گیاه فراهم کنید و ساکولنت‌ را در آن بکارید، سپس گلدان را با خاک تازه و مخصوص کاکتوس پر کنید. گیاه را برای ۱ هفته یا بیشتر آبیاری نکنید، تا خطر پوسیدگی ریشه‌ها کاهش یابد.

اگر گلدانی که گیاه را در آن می‌کارید چند سایز بزرگ تر از گلدان قبلی باشد، رشد گیاه با اختلال مواجه خواهد شد. چرا که گیاه با قرار گیری در گلدان بزرگ جدیدش، تمام انرژی خود را صرف تولید ریشه برای پر کردن فضای خاک می‌کند و انرژی اضافه‌ای برای رشد برایش باقی نمی‌ماند.

برای تعویض گلدان این کاکتوس حتما از دستکش استفاده کنید.

منبع: فوت و فن 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پرورش گل و گیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۸۱۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برخی درختان در محدوده باغ‌موزه قصر قطع شده‌اند؟

شهرداری منطقه ۷ تهران اعلام کرد که قطع برخی از درختان ضلع غربی باغ موزه قصر کنار دیوار نیروی انتظامی اجتناب ناپذیر بود که البته این اقدام بر اساس رای کمیسیون ماده ۷ و مستندات پزشک گیاهان صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام سایت شهر، طبق اعلام روابط عمومی منطقه ۷، اخیرا فیلمی در فضای مجازی به نمایش در آمده است که نشان می دهد شهرداری منطقه ۷ در باغ موزه قصر تعدادی درخت را قطع کرده است. روابط عمومی منطقه ۷ تهران طی اطلاعیه‌ای در این باره اعلام کرد: «ضمن تشکر از حساسیت شهروندان نسبت به حفظ و نگهداشت فضای شهر که همواره مورد تاکید مدیریت شهری بوده به اطلاع می رساند که ۱۳ اصله درخت طبق نظر پزشک گیاه، مبتلا به آفت پوست خوار و چوب خوار شده بود و ضرورت قطع این درختان توسط پزشک گیاه به اداره فضای سبز اعلام شد. سپس این موضوع با ارائه مستندات پزشکی در کمیسیون ماده ۷ طرح گردید و اعلام شد که برای حفظ سایر درختان آن محوطه و نیز حفظ جان عابران و شهروندانی که در این محوطه تردد می کنند، قطع این درختان اجتناب ناپذیر است و کمیسیون بر اساس مستندات پزشک گیاه و نیز سایر کارشناسان، رای به قطع این درختان داد.

در نتیجه بر خلاف فضاسازی رسانه ای که قطع این درختان را در جهت بی توجهی به نگهداشت فضای سبز توسط شهرداری تلقی می کرد، واقعیت این است که برای حفظ فضاهای سبز شهری و طبق قوانین موجود و با نظر کارشناسان معتبر این اتفاق موجود است و در صورت لزوم تمامی اسناد و مدارک به انتشار در خواهد آمد. از سوی دیگر با توجه به این که آفت چوب خوار تنه درخت را به تدریج  از داخل پوک می کند در فصولی که در شهرمان باد و طوفان وجود دارد شکستن و افتادن این درختان به جان و مال شهروندان آسیب می زند.

در پایان اعلام می کند که حساسیت افکار عمومی نسبت به نگهداشت فضای سبز شهری یک سرمایه ارزشمند برای شهرداری و خادمان شهر است و ضمن ارج نهادن به این نگرانی، به صورت کامل پاسخگوی تمامی دغدغه ها و نگرانی ها در این زمینه هستیم.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • این گیاه دارویی نفخ شکم را از بین می‌برد
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • نحوه پرورش درخت انبه با کمک میوه آن در گلدان خانگی (فیلم)
  • ببینید | گیاه مرگباری که باعث خودکشی کردن قربانی می‌شود!
  • راز نگه‌داشتن گل طبیعی به مدت طولانی را می‌دانید؟
  • توضیحات شهرداری درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • یک روش ساده برای تکثیر درخت کاج در خانه (فیلم)
  • فقط ۱۰ ثانیه فرصت دارید تا کاکتوس پنهان را پیدا کنید+ پاسخ
  • دلیل قطع درختان در محدوده باغ‌موزه قصر مشخص شد
  • چرا برخی درختان در محدوده باغ‌موزه قصر قطع شده‌اند؟